Parovi: Dečko Jelene Krunić otkrio istinu o njihovom raskidu i njenom psihičkom stanju! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Feb.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Dečko Jelene Krunić otkrio istinu o njihovom raskidu i njenom psihičkom stanju! FOTO

Jelena Krunić je tema broj jedan poslednjih dana u kući Parova zbog svog psihičkog stanja, navodnog pokušaja samoubistva i raskida sa dečkom Danijelom Savićem, koji se danas oglasio na Instagramu i otkrio istinu o gorućim temama.

Danijel Daki Savić nije želeo da ćuti kada je u pitanju sve što se dešava sa njegovom devojkom Jelenom Krunić u rijalitiju Parovi. On je na Instagramu otkrio sve o njihovom raskidu i njenom zdravstvenom stanju.

''Ako želite >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da znate istinu i šta se dešava onda vam informacije iz prve ruke stize na društvenim mrežama Dakija i Jelene i nikakve druge izjave ne dajemo. Nemojte da verujete portalima i novinama što pišu svašta. Jelena i ja smo i dalje zajedno i tu nema diskusije. Informacija koju je Jelena dobila, drugačije je shvatila nego kako je bila namera i zato njena emotivna reakcija bila takva. Trebalo je da bude informativno a ne napadom. Kao što dosta vas zna, Jelena je mnogo emotivna osoba, zato je i volimo, jer je iskrena i pokazuje osećanja bez filtera.  Ovde nije u pitanju nikakva prošlost, ja sam Jelenu prihvatio kao i ona mene sa svim vrlinama i manama, znamo se 10 godina i filtera nema između nas. Ali kao što bi trebalo, to je da privatnost sačuvamo između nas dvoje, kao i svi ostali i mi imamo brda i doline, ali nista što ne može da se reši jer uz ljubav ide razumevanje, poštovanje i praštanje.

Takodje bih dodao da je Jelena u odličnom stanju, nije tako strašno kao što mediji prenose, bila je kod lekara da joj zavije ruku jer je pri udaranju sijalice se rasekla. Nikakva seča vena nije bila u pitanju, niti njenoj poseti Laze Lazarevic, ona je dovoljno jaka i stabilna da nema potrebe za tim. Hvala vam što ste uz Jelenu i podržavate je u Parovima i u nasem zivotu /Daki ''

Ako zelite da znate istinu i sta se desava onda vam informacije iz prve ruke stize na drustvenim mrezama Dakija @dakisavic i Jelene @jelena_krunic i nikakve druge izjave ne dajemo. Nemojte da verujete portalima i novinama sto pisu svasta. Jelena i ja smo i dalje zajedno i tu nema diskusije. Informacija koju je Jelena dobila, drugacije je shvatila nego kako je bila namera i zato njena emotivna reakcija bila takva. Trebalo je da bude informativno a ne napadom. Kao sto dosta vas zna, Jelena je mnogo emotivna osoba, zato je i volimo, jer je iskrena i pokazuje osecanja bez filtera. Ovde nije u pitanju nikakva proslost, ja sam Jelenu prihvatio kao i ona mene sa svim vrlinama i manama, znamo se 10 godina i filtera nema izmedju nas. Ali kao sto bi trebalo, to je da privatnost sacuvamo izmedju nas dvoje, kao i svi ostali i mi imamo brda i doline, ali nista sto ne moze da se resi jer uz ljubav ide razumevanje, postovanje i prastanje. . Takodje bih dodao da je Jelena u odlicnom stanju, nije tako strasno kao sto mediji prenose, bila je kod lekara da joj zavije ruku jer je pri udaranju sijalice se rasekla. Nikakva seca vena nije bila u pitanju, niti njenoj poseti Laze Lazarevic, ona je dovoljno jaka i stabilna da nema potrebe za tim. Hvala vam sto ste uz Jelenu i podrzavate je u Parovima i u nasem zivotu /Daki ❤

Фотографија корисника Satisfied with the very best (@jelena_krunic) дана 10. Феб 2017. у 10:03 PST

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.