Parovi: Davidoma majka zgrožena svadbom - on u besu napustio vilu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Davidoma majka zgrožena svadbom - on u besu napustio vilu! VIDEO

Majka Davida Dragojevića koji će se uskoro u rijlitiju Parovi oženiti Aleksandrom Subotić, gostujući u emisiji iznenadila je sve viđenjem nonastale situacije.

Naime, Biljana Dragojevič nimalo nije oduševljena činjenicom da će se njen sin u Parovima oženiti, a još manje saznanjem da će postati baka, jer kako je i sama naglasila, sve je izgledalo kao zabava, ali je novonastala situacija postala i suviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ozbiljna. Iako se sprema za sinovljevu veridnu, ne zna se da li će prisustvovati i njegovom venčanju:

"Pa, šta da vam kažem. Ne prija mi sve ovo, nisam se nadala. To ne treba tako da bude, zamišljala sam to drugačije. Suviše je kratko i brzo. Mislim da je sve naduvana priča. Neka bude svadba ako su već zaljubljeni, ali samo mi je ovo sa bebom previše... Spremiću se, međutim, za sutrašnju veridbu", naglasila je. David je nakon komentara svoje majke, odlučio da napusti emisiju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.