Parovi: David jedva pogodio jabuku!Mlada kupljena bez prisustva roditelja! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: David jedva pogodio jabuku!Mlada kupljena bez prisustva roditelja! FOTO+VIDEO

Najiščekivaniji događaj u Parovima venčanje Davida Dragojević i Aleksandre Subotić uskoro će se desiti, a trenutno su obavljeni prvi srpski običaji.

David Dragojević je po starom srpskom običaju pucao iz puške i gađao jabuku sa krova vile Parova. On je jedva pogodio jabuku, tek iz četvrtog pokušaja. Potom su krenuli u kupovinu mlade. Zanimljivo je da se Aleksandrini roditelji još uvek nisu pojavili na ćerkinom venčanju.

Voditeljka Jovana Jeremić je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << uporna da uzme što više para za Aleksandru. Kako nisu dali dovoljno ona je pokušala da ima podvali lažnu mladu. To je bila Anamarija Džambazova. Posle dosta cenkanja Jovana je odlučila da je uzela dosta novca za mladu.  A onda je srećna mlada Aleksandra povela kolo zajedno sa ostalim gostima.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.