Parovi: Dalila Moreno otkrila - Zbog njega bih napustila rijaliti!

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Dalila Moreno otkrila - Zbog njega bih napustila rijaliti!

Učesnici rijalitija Parovi, Dalili Moreno, ovo je drugi put da je u ovom šou programu, ali bi ga bez razmišljanja napustila zbog jedne osobe.

Naime, večeras su učesnici pre izbacivanje dobili priliku da odgovaraju na pitanja fanova koje su oni postavljali na Fajsbuk. Dalila Moreno dobila je jedno pitanje, na koje je bez razmišljanja odgovorila: Da li bi napustila rijaliti Parovi ako bi joj to otac tražio? Ona je odgovorila da bi to učinila odmah, bez pogovora. Obzirom da se zna da su njen tata i ona u svađi, sigurno je da joj je ovo pitanje teško palo, a da li će u budućnosti uspeti da reše nesuglasice, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.