Parovi 2015: Matora i Ružica ne komuniciraju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Matora i Ružica ne komuniciraju! VIDEO

Iako su bile najbolje drugarice u prošloj sezoni rijaliti šoa Parovi 2015, Matora i Ružica više nemaju dobar odnos. Čak šta više, one ni ne komuniciraju.

Razlog zbog kojeg Ružica više ne želi da ima bilo kakvu komunikaciju sa Matorom, još uvek nije svima jasan. Ona je po izlasku iz predhodne sezone Parova izjavila kako je kasno shvatila ko je Jovana, i da joj ona nije bila prava drugarica kao što se predstavljala. Tačne detalje zbog čega je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tako, nije htela da kaže.

Jovana je nakon Ružicinog ulaska u ekskluzivnu vilu izjavila da ne komuniciraju uopšte, i da na nju nije uticao njen ulazak, dok se u kući digla tenzija. "Ona je Jeci dala malo vetar u leda, pa se Jeca sva rasplamsala. Sinoć su napravile ludilo za stolom, a to Ružici polazi za rukom. Ona je dobra u tome i takva je bila u predhodnoj sezoni" - rekla je Matora u tajnoj sobi.

Pogledajte šta je još Jovana izjavila za svoju nekadašnju najbolju drugaricu:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.