POŽGAJ ISPROZIVAO svoju SUPRUGU! Evo šta je rekao o njoj!

Izvor: Svet, 22.Dec.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽGAJ ISPROZIVAO svoju SUPRUGU! Evo šta je rekao o njoj!

Učesnik šeste sezone rijaliti programa “Parovi” Aleksandar Požgaj danima je vapio za suprugom, plakao i kukao, i bio u teškoj depresiji jer nije mogao da podnese činjenicu što nije pored njega.
Ipak, izgleda da se situacija promenila. Bivši političar se preko noći žestoko razočarao u svoju ženu, jer je odbila da mu se pridruži u lukssuznoj vili.

Ivana je opet pokazala da je sebična, odlučio sam da se borim sam. Izgleda da je mojoj bivšoj devojci više stalo nego mojoj ženi. Borio sam se svim srcem za nas, ali sam odustao. Potpisala je svoju sebičnost. Bila mi je potrebna, ali više nije – obrazložio je Požgaj.
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOSI SE, BRE! NEĆU DA TRPIM TVOJE HIROVE, PLATIO SAM SVE ŠTO SI HTELA! Požgaj URLAO na suprugu, bacio burmu, pa zapomagao kako želi da ga neko voli!

Izvor: Svet, 23.Dec.2017, 12:31

Aleksandar Požgaj menja mišljenja i raspoloženja iz minuta u minut. On je juče u toku dana pravio rusvaj u vili “Parova” zbog turbulentnog odnosa suprugom.. Podsetimo, danima je bio u depresiji jer mu nedostaje žena, da bi danas ipak shvatio da mu Ivana ne treba. Međutim, predomislio se posle...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.