POBEDILA, PA ODMAH OTRČALA KOD LEKARA: Ružica Veljković se razbolela u “Parovima”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jul.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDILA, PA ODMAH OTRČALA KOD LEKARA: Ružica Veljković se razbolela u “Parovima”! (FOTO)

Pobednica rijalitija "Parovi", bivša modelsica Ružica Veljković, koja je postala bogatija za 30.000 evra, tokom boravka u rijalitiju je navodno narušila svoje zdravlje, pa se odmah uplašeno obratila lekaru.

Pobednica je navodno reagovala odmah po izlasku iz rijalitija i otrčala kod lekara, kako bi dobila stručan savet.

- Tačno je da zbog stresa imam velikih problema sa varenjem, koji bi mogli da me odvedu u jako loše stanje, ali odmah smo reagovali i nadam se da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se oporaviti uz pomoć stručnjaka - rekla je Ružica, navodi srbijadanas.com.

Foto: Telegraf

Mnogi su komentarisali kako pobednica "Parova" izgleda prilično anoreksično, te posumnjali na ovakvu vrstu bolesti, pa se Ružica osvrnula i na taj deo priče.

- Sama reč anoreksija ili bulimija, od kojih mnoge devojke boluju, toliko su me preplašile da sam odmah počela da jedem, uprkos mučninama koje osećam. Nadam se da ću uskoro vratiti moju normalnu kilažu - završila je.

Foto: Telegraf

Poslušajte i šta je Ružica rekla nakon samog proglašenja pobednika:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.