PAROVI VIKALI I SKAKALI OD SRECE POTOM PLAKALI EVO KADA SE ZAVRSAVA OVA SEZONA RIJALITIJA

Izvor: medio.rs, 23.Jun.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAROVI VIKALI I SKAKALI OD SRECE POTOM PLAKALI EVO KADA SE ZAVRSAVA OVA SEZONA RIJALITIJA

U Parovima je u noći između četvrtka i petka zasedao "savet mudraca", tj. eminentnih srpskih astrologa, numerologa, regresoterapeuta i isceljivača, koji su pred učesnicima govorili o mnogim temama, pa i o datumu završetka ove sezone rijalitija.

Njih šestoro nisu bili sasvim složni u prognozama o tome kojeg datuma će se održati finale Parova, ali datumi koji su najčešće pominjali bili su su 1. jul zatim 9. i 2. jul.

Ispostavilo se da su neki od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << zaista bili u pravu, budući da je voditeljka Bojana Ristivoljević saopštila da će se finale najgledanijeg zabavno-humorističkog programa u Srbiji odigrati 2. jula 2017. godine.

Za tačno deset dana, znaće se pobednik pete sezone "Parova".

Kada su čuli ovu vest, učesnici su poskakali od sreće i počeli glasno da viču i da se vesele. Međutim, posle skakanja i veselja, neki su i briznuli u plač.

Nekoliko njih objasnilo je da plaču zbog jakog uzbuđenja, a takmičarka Vesna Rivas rekla je da jedva čeka da ode kući, svome sinu, koji joj veoma nedostaje i koji nesumnjivo takođe jedva čeka da mu majka izađe iz luksuzne vile.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

KONAČNO: Potvrđen kraj Parova!

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017

Voditeljka Bojana Ristivojević je saopštila kada će biti finale rijalitija Parovi...Nagađanjima je kraj i produkcija Parova je saopštila da se rijaliti definitivno završava 2. jula!..Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!..Ova sezona je počela 25. decembra prošle godine,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.