PAROVI: Kristina želi seks sa batlerom

Izvor: S media, 29.Mar.2011, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAROVI: Kristina želi seks sa batlerom

Iako je u rijalitiju sa dečkom Danijelom, Kristina rekla da bi otišla u krevet sa batlerom. Briga je za njegovu ženu i decu jer je "rasturačica brakova".

Kristina Spremo, devojka Danijela Đurića, u rijalitiju “Parovi” priznala da bi otišla u krevet sa batlerom što je potvrdila konobaru Miši:

- Naravno da bih imala seks sa batlerom – rekla je Kiki.

Iako joj je Miša rekao da mu je uključena bubica i da su svi čuli šta je rekla, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ona nije marila za to:

Tijana: Idem u Skoplje po sina, ništa drugo me ne zanima!

-Šta me briga što je oženjen i što ima dvoje dece. I ovako se zna da sam rasturačica brakova, rekla je Kristina svojim drugaricama.

Miloš Van Dam

Miloš Vuković, najveći zavodnik u rijalitiju otkrio je ostalim takmičarima da želi da bude– voditelj! Danijel Đurić je odmah rekao da on nije za taj posao.

- Više ti leži da budeš neki instruktor. Ne vidim te u voditeljskom poslu, rekao je Đurić.

PAROVI: Igor protiv Slađine turneje

Peđa D Boj je rekao:

- Mislim da bi Riki mogao da bude glumac, kao onaj Belgijanac...

- Van Dam? To sam i mislio. Mene to i zanima. Voleo bih da mi se ispuni želja i budem glumac kao on, rekao je Riki.

- Pa, da. Lep si, vole te žene, karatista si...Zašto da ne? Nažeš nekog da osmisli neki dobar scenario. Mogao bi ti da budeš srpski Van Dam, zaključio je Peđa.

Orgije u Parovima! (FOTO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.