Izvor: iYupi.com, 19.Feb.2011, 04:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAROVI: ĐANI SE DANAS VRAĆA?!

Za razliku od televizijskih stanica koje su opomenute zbog nasilja u programu, bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani neće pretrpeti ni packe što se u direktnom prenosu potukao sa reperom Daliborom Andonovim Gruom, pa će danas ponovo ući u rijaliti „Parovi“. - Pristigli glasovi publike o povratku ili konačnom izbacivanju Saše Ćurčića Đanija pokazali su da je većina, koju čini 90 procenata od ukupnog broja poruka, za njegov povratak u rijaliti program „Parovi“ - saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << je za „Alo!“ iz produkcije Televizije „Hepi“. Želeći da potvrdimo ulazak Ćurčića u program, pokušali smo da kontaktiramo s njim, a kako je bio nedostupan, njegov povratak, za „Alo!“, potvrdio je njegov prijatelj. - Đani će ući u „Parove“ u 12 časova danas. Upravo se sprema, juče je kupovao neke stvari koje su mu bile neophodne. Imao je poziv i za „Dvor“, ali se ipak odlučio da nastavi učešće u „Parovima“ - rekao je za „Alo!“ Dragan, blizak prijatelj Saše Ćurčića Đanija.

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Parovi:Đani se vraća!

Izvor: S media, 19.Feb.2011

Dok je publika TV Hepi glasala, Ćurčiću je stigla ponuda i za Dvor. Bivši fudbaler je ipak rešio da ostane veran "srećnoj televiziji"..Gledaoci su presudili, Saša Ćurčić Đani vraća se danas u "Parove", a zbog toga što se u direktnom prenosu potukao sa reperom Daliborom Andonovim Gruom neće...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.