Otkriven starletin problem: Ava Karabatić piški u gaće!

Izvor: Svet, 03.Feb.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven starletin problem: Ava Karabatić piški u gaće!

Hrvatska starleta Ava Karabatić već izvesno vreme predmet je sprdnje među takmičarima rijalitija „Parovi“ jer su skoro svi saznali da ona piški u gaćice.
Otkako je ušla u „Parove“ starleta neprestano ponavlja kako ima ozbiljne zdravstvene probleme i da je to sprečava da bude aktivnija u vili. Ona u početku nije htela da otkrije od čega „boluje“, nego je samo zagonetno rekla da su u pitanju ženski problemi. Međutim, kako Kurir Stars saznaje, jedini zdravstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << problem koji ima Ava jeste taj što nekontrolisano mokri u gaće!
Naime, Karabatićeva je to i sama priznala tokom snimanja jedne emisije, kad se na pauzi, valjda ne mogavši više da čuva tu tajnu, poverila voditeljki Hepija.
“Ja ne znam šta je meni! Non-stop piškim u gaće, a uopšte ne primetim. Moram stalno da menjam donji veš i da se presvlačim”, otkrila je očajna Ava, a pošto je voditeljka imala „bubicu“, tu njenu ispovest čuli su svi ljudi u režiji, pa se priča brzo proširila.
“To su izmislili takmičari kako bi mene diskreditovali i da bih zbog takvih priča bila što niže na tabeli. Isto tako su izmislili da mi u ugovoru za „Parove“ stoji obaveza da ću imati seks u rijalitiju”, rekla je Ava.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.