Opet seks u Parovima: Nikola posmatrao dvoje ukućana u vreloj akciji!

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet seks u Parovima: Nikola posmatrao dvoje ukućana u vreloj akciji!

Nikola Strahinjić otkrio je u rijalitiju Parovi da je posmatrao seks Anamarije Džambazov i Tihomira Filipovića ispod tuša.

Tihomir Filipović i Anamarija Džambazov, iako nisu zvanično u vezi, sve više vremena provode zajedno u Parovima. U vili se u poslednje vreme dosta spekuliše o njihovom odnosu i tome da li je konačno pao seks ili ne. Činjenica je da su sinoć bez bubica završili u tuš kabini gde su se, kako kažu, samo ljubili. Nikola Strahinjić, koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zatekao u kupatilu baš u trenutku kada su Anamarija i Tihomir razmenjivali nežnosti, našalio se na njihov račun, aludirajući da su vodili ljubav, ali je Anamarija to demantovala. Tihomir je samo prokomentarisao da je bilo “kratko ali slatko”, ostavljajući nas i dalje u velikoj nedoumici. U celu priču umešala se i Miljana Kulić koja je rekla da je Anamarija “pala u njenim očima” i da je veoma razočarana jer je zgodna Hrvatica navodno oralno zadovoljavala Tihomira. Ovakve optužbe pokrenule su žučnu raspravu, a ove dve ukućanke nisu više birale reči pa su se čašćavale najstrašnijim uvredama.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.