Oglasio se Gasttozz: Produkcija Parova mi je učinila uslugu! FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Okt.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Gasttozz: Produkcija Parova mi je učinila uslugu! FOTO

Nakon sinoćne diskvalifikacije iz rijaliti šoua Parovi 2015, Nenad Marinković Gasttozz oglasio se na društvenoj mreži svojim fanovima.

Sinoć je produkcija Parova odlučila da diskvalifikuje troje učesnika zbog nasilja. Nenad Marinković, Slađana Petrušić i Zorica Dukić sinoć su zauvek napustili ekskluzivnu vilu. Mnogi od učesnika su ih ispratili u suzama, a neki od njih su se i radovali. Gledaoci i publika su ošto osudili odluku produkcije, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su njihovi favoriti izbačeni, pa su pokrenuli i peticiju da se ovo troje ukućana vrati u vilu.

Gasttozz se oglasio na svom Instagram profilu, i poručio svim svojim fanovima koji su bili uz njega sve vreme, da se ne brinu. "Ljubi vas brat! Ne krivite televiziju, ništa ona nije kriva! Šta više, učinila mi je i uslugu! Hvala svima na podršci!!! Ljubim vas sve u usta jezikom!", prokomentarisao je Nenad. Očigledno da je on imao veliku želju da napusti ovaj rijaliti, jer mu je u poslednje vreme jako teško pao boravak u vili.

#burazengija van kuce #whoop !!! :) #bahhat Ljubi vas brat! Ne krivite televiziju, nista ona nije kriva! Sta vise ucinila mi je i uslugu! :))) Hvala svima na podrsci!!! Ljubim vas sve u usta jezikom!!! <3

A photo posted by GSTZ | Private profile (@gasttozzsayoutuba) on Oct 13, 2015 at 6:07am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta su Zorica i Gasttozz uradili nakon što su napustili Parove! FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Okt.2015

Protekle večeri Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz izbačeni su iz luksuzne vile zajedno sa Slađanom Petrušić, a evo šta su uradili odmah nakon što su napustili rijaliti Parovi...Naime, Zorica Dukić i Gasttozz diskvalifikovani su protekle večeri iz rijalitija Parovi zbog nasilja nad Željkom....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.