Oglasila se Ljuba: Evo šta kaže o Aleksandrinoj svadbi! (foto)

Izvor: Svet, 08.Maj.2017, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se Ljuba: Evo šta kaže o Aleksandrinoj svadbi! (foto)

U rijalitiju Parovi Aleksandra Subotić i David Dragojević su se venčali, a sinoć od produkcije su kao poklon dobili da prvu bračnu noć provedu u potpuno sami.
Njima je omogućeno da u preuređenoj tajnoj sobi, koja je nalik na hotelsku, svoju prvu noć u braku provedu izolovani od svih.  Ipak, to im nije pošlo za rukom, jer su ostali ukućani odlučili da se našale, pa su pojedinici ušli u sobu pre samih mladenaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i sakrili se iza vrata.
Međutim, posle svega se oglasila i Aleksandrina majka Ljuba. Ona je na Fejsbuku napisala sledeće:
“Sutra u 18.30 LIVE… Neće se niko igrati sa mojom lepoticom! Mnogo prljavo se igraju, ali tonu sve dublje u nizu grešaka za greškom! Moja ćerka nije igračka i ne dam je ni za šta na svetu!!! Rekoh – samo malo strpljenja i sve će se samo pokazati”.

Videćemo šta to Ljuba smera…
SvetNikola Tomić, facebook
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.