Novi fajt među “poznatim” damama: Nataša Maza preti Ružici iz Parova!

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi fajt među “poznatim” damama: Nataša Maza preti Ružici iz Parova!

Folk pevačica Nataša Maza koja bi navodno uskoro trebalo da uđe u rijaliti “Parovi”, ne može da oprosti Ružici Veljković to što je imala kratkotrajnu romansu sa bivšim mužem Mine Kostić, Igorom X , ali i to što je nekoliko puta govorila o njoj u ne tako lepom kontekstu.
“Zašto sam ja mamac za neostvarena, zavidna i netalentovana stvorenja? Saznala sam da se „modelsica“ Ruž(n)ica ponovo bavila mojim likom i delom, i to od ljudi koji su vrlo upućeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i koji su neko vreme proveli tamo. Ovo joj je poslednja opomena ili ipak da preduzmem mere i razvežem jezik?”, oplela je Nataša Maza po učesnici Parova na svom fejsbuk profilu.
A budući da se prema Mazinim statusima na društvenim mrežama može zaključiti da je ona sa Igorom X bila više nego u prijateljskim odnosima, nema sumnje da su upravo od njega ove informacije i stigle do nje.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.