Nju nisu očekivali: Zorica Marković se uključila u Parove i otkrila šta misli o ukućanima!

Izvor: Svet plus, 21.Feb.2017, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nju nisu očekivali: Zorica Marković se uključila u Parove i otkrila šta misli o ukućanima!

Pevačica Zorica Marković učestvovala je i u rijalitiju Parovi, a danas se ona uključila u vilu i rekla ponešto o svakom takmičaru.

Pevačica Zorica Marković uključila se u Parove i obratila se učesnicima rijalitija. Ona je pre svega pozdravila sve goste, a potom se pohvalila da prati najgledaniji rijaliti šou. - ''Počela sam da se smejem otkad je Smilja ušla. Ona je meni hit. Naime, podelili su se u dve ekipice. Miljana, Vesna, Kralj, Smilja, ne znam ko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je još tu. Anamarija je malo neutralna, Branka je super, na nivou. Klub penzionera je država za sebe. Miki mi je hit, Zoran isto. Mirjana mi je super, Slađa je tempirana bomba, pitanje je dana kada će eksplodirati. Umirem od smeha Smilji, ona se fantastično igra. Vanserijski inteligentna, nemojte je potcenjivati. Budite dobri svi - ''poručila je Zorica.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.