Njihovi raskidi bili su kao grom iz vedra neba: Bili su kao nokat i prst a onda su rekli “ne volimo se više” (Video+foto)

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihovi raskidi bili su kao grom iz vedra neba: Bili su kao nokat i prst a onda su rekli “ne volimo se više” (Video+foto)

Parovi koji su naizgled delovali stabilno i sugurno, raskidaju bukvalno preko noći.

Kao grom iz vedra neba dođe do nas vest da više nisu zajedno, a to obično povuče i sav “prljav veš” za koji nismo mogli ni da pretostavimo da u tim vezama postoji. Setite se samo, koliko je poznatih parova bilo u čiju smo se ljubav kleli, koji su nam poslužili kao primer da i sami svojim partnerima kažemo “vidiš njih, kako se oni slažu…” a onda odjednom, oni više nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << par.

Izgleda da je na ovim prostorima ovaj period nepogodan za zaljubljene, jer je sve češći slučaj raskida koje nikada nismo očekivali da će se desiti…

Rada Manojlović i Milan Stanković

Najpopularniji par domaće estrade okončao je ljubavnu vezu dugu četiri i po godine. Posle brojnih spekulacija, dušebrižnika sa komentarima “šta će on njoj” i slično, i taman pošto su svi nekako prihvatili činjenicu da su oni zaista zajedno, Milan i Rada su okončali svoju ljubav. Odmah su počele spekulacije ko je koga prevario, ko je koga izdao, a kako je i sama Rada objasnila za “Ekskluziv”, jedina istina je da ona i Milan više nisu zajedno. Nikakvih prevara niti teških reči nije bilo. Prosto su, kao dva mlada i razumna bića odlučili da svako krene sa svojim putem. Tako lepa pevačica tvrdi da je i dalje sama i da trenutno ne postoji nikakav muškarac u njenom životu, dok se Milan provodi po klubovima i neprestano dopisuje sa Nikolijom, ćerkom Vesne Zmijanac.

Stefan Kapičić i Miranda Viđak

Odmah posle Rade i Milana, baš u to vreme saznali smo da ovaj hrvatsko-srpski par koji je godinama uspešno odolevao svim preprekama, nije više u ljubavi. Hrvatska manekenka, model i modna kreatorka i drpski glumac važili su za jedan od najstabilnijih šou biz parova sa naših prostora. On se zbog nje još pre nekoliko godina preselio u Zagreb kako bi nesmetano uživali u ljubavi. Na žalost, ni ova romansa nije potrajala. Baš kad smo pomislili da bi mogli da nas obraduju i prinovom, Miranda je zbog posla morala da se preseli u Ameriku i tada su počeli problemi. Daljina, razdvojenost i njena privlačnost brojnim poznatim muškarcima učinili su da se par rastane. Iako još uvek ni jedno nije javno potvrdilo raskid, jasno je da imaju probleme u vezi.

Severina i Milan

Ovaj par je od početka svoje ljubavi izazivao veliku pažnju medija. Najveća muzička zvezda na prostorima bivše Jugoslavije, inače hrvatska pevačica i srpski kralj bakra ljubavnu romasu počeli su još krajem 2011. godine kada je Seve pevala na njegovoj privatnoj proslavi rođendana. Ljubav nisu krili, neprestano su putovali i uživali u svakom trenutku koji su proveli zajedno. Uprkos nagađanjima da je Milan previše ljubomoran i da vrši pritiak na Severinu zbog prirode njenog posla, pevačica je nastavila da se bavi svojim poslom, a čak su se i verili. Seve je brzo i zatrudnela, a na svet je donela sina Aleksandra koga je rodila u Splitu. Međutim, mala porodična idila nije potrajala, jer je već početkom leta 2012. počelo da se priča kako Seve i Milan vipe nisu zajedno, što su oni zvanično i potvrdili u oktobru. Milan je za Srpsku Novu godinu uživao na Kopaoniku u društvu brojnih dama. Severina i danas ne želi da priča o Milanu, za koga bi, kako je rekla, trebalo da orhanizuje posebnu konferenciju.

Željko Joksimović i Adriana Čortan

Lepu voditeljku Željko je osvojio još dok je bio u vezi sa Leontinom Vukomanović, koju je ostavio zbog nove ljubavi. Par je bio u skladnoj ljubavi nekoliko godina, ali je Željko onda trebalo da vodi “Eurosong” 2008. godine, gde je upoznao sadašnju suprugu Jovanu Janković sa kojom je brzo uplovio i u romansu.

Milica Todorović i Nenad Jovanović

Mlade Zvezde Granda Milica Todorović i Nenad Jovanović bili su u skladnoj vezi. Iako jako mladi, svoju ljubav nisu krili. Tako su nas odjednom, samo i iznenadili raskidom. Kao prave zvezde, nikada nisu govorili o tome, niti su jedno drugom upućivali ružne reči. Sve je prošlo tiho, a Milica je brzo počela da se zabavlja sa Radetom Kovačevićem, sa kojim je i danas u vezi.

Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić

Lepa voditeljka uplovila je u vezu sa bivšim rukometašen neposredno posle njegovog razvoda od Marijine koleginice, Aleksandre Jeftanović. Namerno ili slučajno, Marija likom neverovatno podseća na Ognjenovu bivšu ženu. Rukometaš je više puta u medijima spominjao kako je za njega Marija najsavršenija žena na svetu. Upravo zato je sve iznenadio njihov raskid, o kome su nas mediji obavestili a oni prećutno dali do znanja da više nisu zajedno.

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović

Upoznali su se kada je on vodio, a ona se takmičila u Zvezdama Granda. Zbog nje je ostavio devojku, Grandovu balerinu Draganu Milošević a delovalo je da se vole najviše na svetu. Međutim, onda im se desio rialiti “Farma” u kome su se ponašali veoma neprimereno i ružno. Svađali su se, vređali, pravili skandale… a onda su izašli odatle i navodno izgladili sve. I taman kada smo poverovali da su sazreli i uplovili u mirnije vode, oni su raskinuli.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.