Nikola Mandić: Takmičari imajte što više strpljenja jedni za druge

Izvor: Prva.rs, 18.Apr.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Mandić: Takmičari imajte što više strpljenja jedni za druge

Veoma profesionalan, a istovremeno blagonaklon u komentarima Nikola Mandić je sudeći bar po mišljenju gledalaca sudija koji svojim komentarima želi da ohrabri i podstakne takmičare na što bolji nastup i što vrednije treniranje.
Kako ste zadovoljni poslednjim lajvom?
Poslednji lajv mislim da je sa energijom bio bolji, mislim da su u prvom lajvu za nijansu bili bolji igrački, ali je to bolje možda na jednu stranu što su se neki parovi sada uključili u borbu. Tako da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sada konkurencija sve žešća i žešća, i borba je sve veća, veliko pitanje se postavlja ko nas može sledeći napustiti.
Uporedite nam prvi i drugi lajv, da li se vidi sad veći trud kandidata?
Definitivno mi se čini da se sada više trude, nego na samom početku, odnosno pokazuju da im je stalo da ostanu u takmičenju, što mogu da primetim, a onda i samim tim su im nastupi bolji. Tako da mislim da će iz emisije u emisiju biti sve bolje i bolje. Dopalo mi se to što kod nekih ljudi se vidi pomak na bolje. Ono što sam već i pričao, kod nekih kandidata mislio sam da neće biti šanse da promene svoju ličnost, ali to se baš videlo u duelu kod para koji je ispao, da su se baš potrudili da promene svoju ličnost, i tu su dobili baš na kvalitetu.
Da li imate neke savete da preporučite našim kandidatima za naredne lajvove?
U suštini kako vreme bude prolazilo mislim da će njihova energija biti sve veća, kao i entuzijazam. Najgore je u startu kad ispadneš, pa ti ne bude toliko krivo, ali kako se emislije budu sve odmicale biće im sve jača želja da ostanu što duže. Jedini savet koji mogu da im dam je to da imaju što više strpljenja jedni za druge, odnosno za sebe i svog partnera, kao i da što više vežbaju

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.