Nezaboravno sećanje na naš prvi poljubac

Izvor: Blic, 14.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaboravno sećanje na naš prvi poljubac

Dan kada se svi parovi sete šta je ljubav i to nekako obeleže došao je na red. Dan zaljubljenih idealna je prilika da se nekim poklonom „izvadite za grešku od prošle nedelje" ili ulepšate još jedno veče vašoj neraskidivoj polovini. Pitali smo naše zvezde da li i kako pamte prvi poljubac sa svojom voljenom osobom...

Bojana Vujadinović i Marko Vjetrović

- Marko i ja smo već dve i po godine u vezi i puno vremena provodimo zajedno, tako da nam Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaljubljenih i ne znači mnogo. Znali smo se iz viđenja sa raznih konferencija, a zanimljivo je da smo prvi zvanični sastanak imali u restoranu na vodi koji se simbolično zove „Sudbina". Na tom mesto se tako i desila naša sudbina, odnosno naš prvi poljubac, kome je prethodio Markov neverovatan smisao za humor, duhovitost, šarm... - iskrena je Bojana.

Marija i Aleksandar Srećković

- Kada je u pitanju prava ljubav onda je svaki dan Dan zaljubljenih, ali lepo je što postoji jedan dan kada se svi parovi sete šta je ljubav i to obeleže. Aleksandar i ja smo u brak ušli veoma mladi i zajedno smo već 15 godina. U početku se nismo ni svideli jedno drugom, pa je bio dug proces do prvog poljupca. On se desio onda kada smo, nakon dugog druženja, shvatili da se iz toga razvilo i nešto više od prijateljstva - priča Marija.

Anabela i Gagi „Funky G"

- Sećam se našeg prvog poljupca jer me je Gagi upravo tako i oborio s nogu. Čak nije bio u pitanju ni sam poljubac, već me je oduševio način na koji se to desilo. Pre prvog poljupca važan je prvi korak koji neko učini i mislim da se to oseti između dvoje ljudi. Ja verovatno nisam dala povoda, pa je Gagi, da nas ne bi doveo u nezgodnu situaciju, najpre upitao za dozvolu - priča Anabela.

Milica Milša i Žarko Jokanović

- Zanimljivo je to da se prvi poljubac između mog supruga i mene dogodio nakon prosidbe. Mesec i po dana smo se družili, viđali smo se svaki dan i već tada sam, na osnovu njegovog ponašanja i svega što je činio za mene, shvatila da je on pravi čovek kojeg želim pored sebe. Žarko me je zaprosio i pristala sam bez razmišljanja. Tek nakon toga se dogodio i naš prvi poljubac, nakon kojeg se nisam pokajala što sam pristala da se udam za njega - objašnjava Milica.

Bojana Stefanović i Istok Tornjanski

- Moja jača polovina i ja nikada ne pridajemo poseban značaj Danu zaljubljenih jer, nama je svaki dan - dan ljubavi i zaljubljenosti. Meni je to više praznik za klince u vezama. Nas dvoje smo već u braku i sada kad me pitate o našem prvom poljupcu i zaljubljenosti... Uh, nas dvoje smo prvo bili prijatelji. Družili smo se deset godina i veoma postepeno je dolazilo do međusobne zaljubljenosti. Nekako je sve išlo drugarskim tokom i nije isto kada se prvi put poljubite sa osobom koju znate deset godina ili sa nekim koga ste tek upoznali - kaže Bojana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.