Nema kraja: Parovi će trajati sve do 2016.

Izvor: Tracara.com, 29.Jun.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja: Parovi će trajati sve do 2016.

Dokle više? (foto: advertiser-serbia) Tek što se završio trenutno najpopularniji rijaliti šou Parovi, i pošto je sinoć odlučeno ko je pobednik, čelnici Happy televizije i produkcija ne prestaje i dalje da iznenađuje javnost. Naime, već od večeras od 20 časova startuje novi rijaliti program, Hotel Maldivi, a već je zasigurno potvrđeno da ćemo moći da očekujemo poznata lica koja su nas zabavljala i prethodnih nekoliko meseci iz ekskluzivne vile Parova. Međutim, ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << što još uvek javnost ne zna, jeste da će gledaoci posle završetka Maldiva, odmah biti u prilici da pogledaju novu sezonu Parova koja startuje od septembra, čiju ćemo finalnu emisiju pogledati u novogodišnjoj noći. (foto: oradio.rs) Ali, to nije sve. Produkcija ne bi bila takva kakva jeste da takmičarima koji su potpisali ugovor ne zagorča život, te su im tako pripremili brojna neprijatna iznenađenja. Tako će se npr. režiserka i takmičarka koja je osvojila drugo mesto u Parovima sinoć, Jelena Golubović, susresti sa njenim bivšim muže Čupom, a sličan scenario će biti i u životu Ružice Veljković koja će svaki dan gledati svoju bivšu ljubav Zdravka. Pored toga, Gastoz će suočiti sa devojkom za kojom je najviše plakao, Mariju, a sa bivšom devojkom će se ‘družiti’ i Aleksandar Požgaj. “Novu priliku dobiće i Ivan Marinković, koji se već pohvalio na Facebooku da će bti učesnik Maldiva, tako da će imati priliku da sa Mimi Oro nastavi gde je stao”, rekao je izvor blizak produkciji.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Počeli ‘Maldivi': Saznajte ko su učesnici novog rijaliti šoua!

Izvor: Tracara.com, 29.Jun.2015

Rijaliti šou Parovi protekle noći došao je do svog kraja, ali njegovi učesnici nastavljaju avanturu na Maldivima – novoj emisiji koja je večeras počela se emitovanjem. Voditeljka Bojana Ristivojević poželela je dobrodošlicu Matoroj, pobedniku Parova, Gastozu, Zmaju, Ružici Veljković,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.