Nasilje u Parovima: Jelena Krunić udarila Miljanu Kulić! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilje u Parovima: Jelena Krunić udarila Miljanu Kulić! VIDEO

Nasilje u rijalitiju Parovi nije nepoznanica, a juče se desilo da je Jelena Krunić udarila Milanu Kulić!

Naime, juče u vili Parova svi ukućani su sedeli okupljeni oko stola, a u jednom trenutku Jelena je ustala i počela da priča o estetskim korekcijama koje je uradila i kako je to njena stvar, na šta joj je Miljana rekla da joj je džaba sve što je uradila jer je opet "kur****na". U tom trenutku Jelena je udarila Miljanu po glavi i počela da se smeje, kao i svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << oni koji su to videli.

Miljana je počela da viče kako je Jelena udarila, ali na to niko nije odreagovao, čak ni voditeljka Anđela, koja je nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.