Nameštaljka u “Parovima”: Izbačeni Lepa i Bora završili u “Zmajevom gnezdu”!

Izvor: Scandal.rs, 26.Apr.2015, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nameštaljka u “Parovima”: Izbačeni Lepa i Bora završili u “Zmajevom gnezdu”!

Večeras su iz rijalitija “Parovi” izbačeni Lepa Lukić i Bora Drljača! Oni  su sprovedeni kod Zmaja u Tajnu sobu nakon izbacivanja! Voditeljka je otkrila da su večerašnje nominacije potpuna nameštaljka i da se nije glasalo. Jedini cilj im ja bio da Lepu i Boru odvedu u “Zmajevo gnezdo”!

“Ja imam ugovor da budem samo još jednu nedelju! Sada je gotovo! Pisali su pevači i glumci peticiju”, rekla je Lepa kroz suze!

BOni u kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << misle da je istina i oni se hrane time što sam izbačena. Narod ih sluša. Nije u redu. Trebalo je da mi kažete. Bili su danas kod mene. Na taj način da me izbacite. Boli me briga ko mi je prijatelj. Treba da gledam kako mlate o meni tamo i da mi bude lepo!”, kaže Lepa.

Ove nedelje za izbacivanje je bilo nominovano čak osam ukućana.

I večerašnje izbacivanje, uprkos naporima organizatora da to izbegnu, obeležile su svađe i rasprave. Tako su se prepucavali Ivan i Maca, Tijana i Maca… Tijana je izjavila da bi izbacivanje jako teško podnela. Vita je rekao da bi Lepa bila puno iznenađena.

“Mi se borimo i onaj ko kaže da ga briga taj laže i folira se”, rekla je Tijana.

Jelena Golubović je jasno stavila do znanja da bi odmah otišla kući

“Ili da sam prva ili da idem kući! To ne bih mogla da podnesem. Ako nisam prva na tabeli hoću kući! Mogla bih da podnesem samo da je Toma ispred mene, a da budem druga, a neko drugi ispred mene, predala bih se i otišla kući. Tužna sam. Idem kući ako nisam prva ili druga na tabeli!“, rekla je Jelena Golubović dok nisu znali ko je osvoji koliko glasova publike.

“Katastrofa je ako Jelena ne bude prva. Onda treba da bude poslednja”, dodala je Ružica.

Kada je otkriveno da ima najviše glasova za ostanak u kući negodovali su Ivan i Vita! Ovo je bila njena peta nominacija za sedam nedelja

“Ovi su polupismeni i postoji pola od njih sa kojima mogu da razgovram. Hvala mojim glasačima i pozdrav svima koji su glasali. Imala sam intuiciju i kada se skoncentrišem mogu da pogodim kako će se nešto dogoditi. Po mom mišljenju jako bih volela da je Toma iza mene, a poslednja dva mesta objektivno su Mimi i Bora a subjektivno Ivan i Gastoz”,  rekla je Jelena.

Drugo mesto koje je zauzeo Toma obradovalo je većinu ukućana!

“Gledaoci poštuju ljude koji imaju karakter i koji zabavljaju ljude! Hteo sam da ne obrukam porodicu i da pomognem ovoj deci i da zabavim narod”, rekao je Toma koji je dobio i najveći aplauz za ostanak u “Parovima”.

“Ako Jelena i Toma dele dva mesta objasnite mi kako degenrik i čovek pun humora dele dva mesta. Gle Ružica je izašla iz Jeleninog dupeta”, rekao je Gastoz!

“Neću da budem deo ovog više, boli me dupe što sam treći. Ne mogu više. Da ona bude prva, a Toma drugi. Ne mogu”, rekao je Gastoz dok su mu drugi dobacivali da se folira.

Gatoz se i nasmejao jer mu je bilo drago što je izazavalo galamu u “Parovima” jer se ispostavilo da se folira.

“Ako se uzme u obzir da sam dva puta nominovan ne radujem se jer može i petoro da ispadne ali mi je drago da sam među prvih četvoro”, rekao je Ivan Kada su mu saopštili da je četvrti

“Važno je da se ne ispadne”, rekla je Lepa Lukić.

“Ja moram da idem, imam obaveze, neodložne i zasitio sam se svega”, rekao je Bora.

“On izlazi sigurno, izbacili ga ili ne”, rekla je Lepa.

Kada je saznala da je na petom mestu Tijana je zaplakala.

“Krivo mi je što će Mimi možda da ispadne. Ona mi je ovde bila najboja drugarica. Baš mi je krivo. A možda ispadnem i ja. Nikada se ne zna”, rekla je Tijana.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.