Izvor: Danas, 01.Dec.2009, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše kvadrata mladim bračnim parovima

- Grad će izgraditi još 1.000 neprofitnih stanova. Razmišljamo da taj broj povećamo za još 100 stanova. Pravo da konkurišu imaće sve kategorije kao i do sada, osim zaposlenih u Gradskoj upravi i javnim komunalnim preduzećima. Povećaćemo broj stanova za ratne vojne invalide sa 25 na 60, a veći broj stanova mogu da očekuju i mladi bračni parovi. Za tu kategoriju namenili smo 300 stanova. Trenutno radimo i na definisanju uslova kako bi i naši sugrađani koji su tokom ratnih devedesetih godina izbegli u Beograd stekli pravo da konkurišu - rekao je gradonačelnik Dragan Đilas na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Skupštini grada.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad nastavlja izgradnju neprofitnih stanova

Izvor: Politika, 01.Dec.2009

Ugroženim kategorijama još 1.000 stanova po ceni koja pokriva samo izgradnju. – Kabinet gradonačelnika prikupio peticije za različite intervencije iza kojih stoji 80.000 građana ..Grad će nastaviti finansiranje neprofitne stambene izgradnje u Beogradu, najavio jeDragan Đilas, gradonačelnik...–...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.