Najopasniji rijaliti igrač ulazi u Parove!

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najopasniji rijaliti igrač ulazi u Parove!

U rijaliti Parovi ući će i jedan od najpoznatijih, ali i najopasnijih igrača, koji je pre nekoliko godina odneo pobedu na Farmi.

Iako mnogi ne misle da Miloš Bojanić važi za opasnog rijaliti igrača, svojim učešćem na Farmi, ali i drugim rijalitijima, pokazao je da i te kako može da parira mladim takmičarima. Ipak, pevač neće ući kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << takmičar Parova, već će se naći u ulozi voditelja, specijalne emisije u kojoj će mu se takmičari ispovedati, piše Kurir. Kako će se snaći i da li će uspeti da iz njih izvuče ono što do sada nisu otkrili u javnosti, videćemo uskoro.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.