NIKAD ŠOKANTNIJI Aleksandrin intervju: “Ljuba me terala da se JE*EM SA ARAPIMA za pare i zlatni telefon!”

Izvor: Svet, 12.Dec.2017, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD ŠOKANTNIJI Aleksandrin intervju: “Ljuba me terala da se JE*EM SA ARAPIMA za pare i zlatni telefon!”

Bivša učesnica “Parova” Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović imaju problematičan odnos otkako je Aleksandra ušla u poslednju sezonu rijalitija “Parovi”.
Starleta je ekskluzivno za Rijaliti ispričala šokantne detalje svog života koje planira da opiše u knjizi, te otkrila kako ju je majka ubeđivala i navodila da sa bogatim Arapima ima odnose kako bi zaradila novac.
Naime, Subotićka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << će sve detalje svog i te kako intrigantnog života uskoro i objaviti, a kako tvrdi, deo knjige biće posvećen turbulentnom odnosu sa Ljubom Pantović.
Upravo idem da kupim dve sveske i da zapišem ceo svoj život, pa da izdam knjigu. Biće od onog trenutka kad sam se rodila, od prvog dana koga se sećam. To su neke mnogo teške stvari koje su mi se desile. U vili su me svi napali da me je majka podvodila i da sam ja prostitutka, a ja to nisam. U jednom trenutku sam se družila sa mnogo bogatim muškarcima, Arapima. Jedan od tih Arapa je meni ponudio da ja budem u vezi sa njim, a ja to nisam želela,’ otkrila je Aleksandra i dodala:
Pre nego što sam ušla u “Parove”, on je želeo da mi imamo odnose i nudio mi je neki telefon zlatan i novac zauzvrat, a ja sam sve to odbila. Na to je moja mama prokomentarisala: “Kako si mogla da spavaš sa Čabarkapom, šta te boli uvo? Stavi kondom, pustiš ga da odradi i uzmeš novac! Trebala si to da uradiš”. Eto to je istina, to je Ljuba Pantović. Želim sve da napišem. Ovo je nešto što sam zakopala u sebi, što nisam želela da iko zna. Jednostavno treba mi da sednem sama i da zapišem sve, imam mnogo bolnih stvari i mnogo bolne istine za koju nisam htela da se zna. Želela sam da se zaštitim, Ljuba me je uvek gledala kao propast,’ zaključila je Subotićka.
 
Srpski Telegraf, SvetSVET
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.