Miljana Kulić otkrila tajne Ružice Veljković

Izvor: Svet plus, 08.Dec.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana Kulić otkrila tajne Ružice Veljković

Miljana Kulić i Ružica Veljković započele su svoje druženje u četvrtoj sezoni Parova ali to prijateljstvo je puklo posle završetka rijalitija, a Nišlijka je rešila da otkrije neke tajne o svojoj bivšoj drugarici.

Miljana Kulić bila je dobra drugarica sa Ružicom Veljković dok su obe boravile u rijalitiju Parovi. Međutim to prijateljstvo se nije održalo posle zavšetka, a o svojoj bivšoj drugarici temperamentna Nišlijka za Kurir Stars kaže: ''Ružica me je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mnogo razočarala, ona više nije ista osoba. Dok smo boravile u kući, bila sam joj podrška u teškim trenucima, kada se alkoholisala u toaletu… Krila sam je da ne bi videli njeni. A sada mi se uopšte ne javlja. Nudila mi je 2.000 evra, rekla mi da ima veliki honorar, a pritom je pobedila, kao hoće da me časti. Međutim ne dolazi u obzir, ne trebaju meni njene pare. Ništa me u vezi sa njom me ne zanima. Poslala sam joj poruku da se vidimo, ona mi nije odgovorila. I od tada ništa''

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.