MaxBet TIP: Pomoć prijatelja

Izvor: MVP.rs, 02.Mar.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Pomoć prijatelja

Slede parovi za klađenje.

Prethodna tri dana donela su sedam pogodaka na devet predloženih parova. Kada bi se svaki predlog pratio "singlom" to bi značilo lep plus. Ipak, znamo da ima i onih koji prepišu kompletnu ponudu. Oni su ostali kratki. Jeste da je malo falilo, ali i to malo kvari sreću. Kako bi situaciju preokrenuli u našu korist, pozvali smo u pomoć Marka Stefanovića, košarkaškog zaljubljenika i čoveka koji sa odličnim procentom pogađa popularnu "granicu". >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Kako se već dugo kladi u sportskim kladionicama "MaxBet", nije bilo teško pogoditi gde je. Prihvatio je izazov, otvorio listu, dopunu, preleteo preko bogate ponude u kojoj se nalazi devet košarkaških liga i čak četiri specijala sa preko 150 "granica" i kao iz topa nam izdiktirao sledeće:

Džon Vol 20.5+ (kvota 1.85)

"Vašington gostuje Minesoti, tu će biti puno poena, a Džon Vol je majstor, on sve zna, i da šutira i da prodre do koša i da doda, on vodi Vašington i svakome može da da preko 20, a pogotovo Minesoti" - rekao nam je Marko. Mi ćemo dodati da je Vol u usponu forme i da je u poslednja tri meča svaki put išao preko 20 poena, u poslednjem čak i do 37. Delimo mišljenje našeg prijatelja o majstorstvu NBA zvezde i zato na tiket ide jedan lagani plus.

Dejmian Lilard 28.5+ (kvota 1.85)

"Dejmian Lilard je mašina. On je, uz Vola, najbolji plej u ligi. Kod njega nema greške. Pogledaj samo kako igra posle Ol stara. Naljutio se što nije učestvovao. Svima će do kraja da da preko 30 i da odvede Portland u plej of". Donekle se slažemo. Lilard je u poslednjih devet utakmica čak sedam puta prebacio 30 poena. Uspeo je da izjednači rezultat Klajda Drekslera i izjednači rekord franšize sa pet uzastopnih utakmica preko 30 poena. Posle pauze za spektakl svih zvezda igra fantastično i stvarno bi bio greh ne staviti ga na tiket.

Entoni Dejvis 27.5+ (kvota 1.85)

"Druže, Entoni Dejvis, aka Obrva, je dao 59 poena i imao 20 skokova u jednoj utakmici. To moraš da poštuješ. On je jako dobar igrač, ali nije imao sreće sa ekipom tj. povredama. Da su zdravi, svašta bi mogli da naprave. Ovako, ostaje bez plej fa. Ali, znaš i sam kakvu odbranu igra Hjuston pa za mene ovde nema dileme". I opet, ne možemo da se ne složimo. Kada je neko u stanju da na jednoj utakamici ubaci čak 59 poena, kako onda da se ne nadate da će Hjustonu dati bar 28. Još jednom nema dileme. Entoni Dejvis - plus.

Poslušali smo Marka, uplatili tiket i hteli da se latimo za džep da platimo i piće koje smo popili. Ali, usledilo je sledeće:

"Dodaj na ta tri para još Ruda, Koluma i Ponitku i imaš gratis piće".

Poslušali smo ga, uplatili i Evrokup, koji je počeo u 17 časova pa ćemo sada sa zadovoljstvom da pratimo. Mnogi već znaju da u "MaxBet"-u možete dobiti gratis piće i ostvariti pravo na dobre bonuse. Ali, postoje i extra bonusi. Petkom imate bonus od dodatnih 10 odsto na prethodne bonuse, a tu je i Happy hours, gde pojačavate bonus uplatom u intervalu od 9-11 časova, kao i od 21 do 23 časa. Sve što treba da uradite je da uplatite najmanje šest parova sa kvotom 1.25 i većom i određenu cifru. Za ostalo se pobrine "MaxBet" i njihovo ljubazno osoblje. Pokušajte, jer "Život je igra".

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.