Maldivi 2015: Ivan Marinković i suparnica Ružice Veljković večeras ulaze u rijaliti! FOTO

Izvor: Svet plus, 30.Jun.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Ivan Marinković i suparnica Ružice Veljković večeras ulaze u rijaliti! FOTO

Rijaliti Maldivi 2015 sinoć je počeo ulaskom dobro već poznatih finalista rijalitija Parovi, a kako bi već na samom početku napravili intrigantne situacije, čelni ljudi produkcije odlučili su da večeras u luksuzni hotel usele Ivana Marinkovića i suparnicu Ružice Veljković, Ana Spasojević.

U rijalitiju Maldivi, već je došlo do prvih svađa, a nakon ulaska Ane i Ivana definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << neće biti više isto. Naime, mlada Ana poznata je kao dama,  koja je bila u društvu sa nekoliko Ružicinih momaka, piše Alo. Tačnije, pored Andrija Markovića Akija, Ana je bila u provodu i sa Filipom Đukićem, poslednjim dečkom Veljkovićeve, o čemu svedoče fotografije sa njenog Fejsbuk profila, a kako će Ružica reagovati na njen ulazak saznaćemo večeras.

Ulazak Ivan Marinkovića obeležili su brojni skandali tokom boravka u Parovima, a kakav će odnos sa njim imati takmičari u Maldivima, ostaje nam da vidimo.

I krecemo!! Maldivi nas cekaju! Cao drugarriii :***

Posted by Anna Anna on Tuesday, 30 June 2015
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Maldivi 2015: Ivan Gavrilović ušao u hotel u društvu prezgodne crnke! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Jun.2015

Mnogi su pomislili da je hotel Maldivi pun i da u njemu ima samo četrnaestoro učesnika, međutim tu nije kraj. Produkcija nas ponovo iznenađuje...U rijaliti Maldivi 2015 ušao je Ivan Gavrilović u društvu prezgodne crnka Ane Spasojević. Ukućani su Ivana dočekali pesmom ''200 na sat'', dok je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.