Majka poznatog pevača u Parovima iznela šokantne detalje o Miljani Kulić!

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2017, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka poznatog pevača u Parovima iznela šokantne detalje o Miljani Kulić!

Miljani Kulić, učesnici rijalitija Parovi, sigurno nije bilo svejedno kada je juče čula optužbe na svoj račun od strane majke jednog poznatog pevača.

Naime, dobro je poznato da je Miljana Kulić, koja se trenutno nalazi u vili Parova, navodno uznemiravala pevača Mišela Gvozdenovića, zvezdu Granda, zbog čega je on imao velike probleme. Iako je Miljana više puta izjavila kako je zaboravila za njega, čini se da to nije slučaj. Naime, juče se, na iznenađenje svih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u program uključila majka ovog mladog pevača i rekla nove stvari o Miljani koje su sve šokirale:"Gospođica Kulić do sada je izrekla mnogo laži, puno vremena trebalo bi mi da ispričam šta se sve izdešavalo, ali pokušaću da napravim sažetak priče. Gospođica Kulić odmah nakon što je napustila vilu, dočepala se telefona i pozvala mog sina. Još uvek ga nije ostavila na miru. Mi smo kao porodica imali velikih problema sa ovom devojkom. Godinama unazad nas uznemirava, jedno vreme zvala je neprekidno i danju i noću, svi telefoni u kući su nam neprestano zvonili. Lupala je na prozore, ucenjivala, tražila novac i kartice. svašta je bilo" rekla je ona, piše portal Happytv.rs.

Miljana je sve vreme bila uznemirena i u glas pričala sa Mišelovom mamom, tvrdeći da nema istine u njenim rečima. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.