Maca Diskrecija nakon izlaska iz Parova tvrdi da je ponovo nevina!

Izvor: Svet plus, 03.Jul.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca Diskrecija nakon izlaska iz Parova tvrdi da je ponovo nevina!

Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, regionalnu popularnost postigla je učešćem u rijalitiju Parovi 2015, a nakon napuštanja šoua, nastavila je da intrigira javnost svojim ponašanjem.

Nakon što je osvojila četvrto mesto i nagradu od 15.000 evra u rijalitiju Parovi, Maca je otkrila da je tokom žurke imala seks sa nepoznatim mladićem četiri sata, te da je mislila da će zbog toga završiti u hitnoj.

"Kažem mu da malo o‘ladi. Kazao mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je da hoće svaki dan da bude sa mnom i da se seksamo non-stop. Rekao mi je: "Mačkica ti je čarobna". Na to sam mu odgovorila: "To je sigurno zato što sam četiri meseca bila bez seksa, pa mi se povratila nevinost, zato je čarobna", kroz smeh je pričala Diskrecija za Alo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.