MACA DISKRECIJA PORUCUJE ZORANU MARJANOVICU Udji u Parove i sve ih pobij

Izvor: medio.rs, 07.Sep.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MACA DISKRECIJA PORUCUJE ZORANU MARJANOVICU Udji u Parove i sve ih pobij

Posle vesti da Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice ulazi u rijati Parovi, podigla se velika prašina

Bivši učesnici ovog rijalitija imaju oprečna mišljena u vezi sa njegovim učešćem, kao i oko taktike koju bi primenili prema njemu.

Maca Diskrecija bez dlake na jeziku, kaže da bi volela da vidi Zorana u Parovima, ali su njeni razlozi degutantni.

- Ja sigurno neću ući u taj rijaliti ponovo, a Zoran sigurno nije ubica. Čak i da jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Parovima treba jedan takav. Sve neka ih pobije! - poručila je Maca, koja je očigledno kivna na bivše cimere.

Sa druge strane, pevačica i estradna vidovnjakinja Vesna Rivas smatra da udovac treba da se nađe u rijalitiju i da bi to bio pun pogodak produkcije.

Mislim da bi Zorana voleli svi koji su prošli kroz isto, koji su se našli u nekim sudskim postupcima ili bili osuđeni od okoline i javnosti pre nego što je sud dao svoju reč. Biti žrtva javnosti uopšte nije lako, Zoran će u rijalitiju imati priliku da sebe predstavi u pravom svetu- kaže Vesna i dodaje:

Ja sam čitač duše i posle kratkog vremena provedenog sa njim znala bih sa kim imam posla. Da li je on ubica, da li krije nešto ili je pak čist i nevin.

Ružica Veljković, pobenica poslednje sezone Parova takođe podržava Marjanovića.

Mnogi napisi u medijama padnu u vodu kad javnost direkrtno vidi tu osobu u programu. Činjenica je da je porodica Marjnović pretrpela veliki gubitak koji niko nije shvatio u pravom smislu, jer je to postalo policijski slučaj. Mislim da bi Zoran više dobio ulaskom u Parove, jer bi se možda više pričalo o njihovoj ljubavi, prekinutoj sreći, nego nagađanjima o ubistvu - smatra Ružica.

Ipak, sa njima se ne slaže folker Era Ojdanić.

Da sam na njegovom mestu ne bih ulazio u rijaliti. Ako misli da je spreman na tako nešto, da mu emocije i tuga za izgubljenom ženom dozvoljavaju da uđe u rijaliti, neka to uradi.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“KAD JA UĐEM U PAROVE, ON ĆE OTIĆI U ZATVOR”: Rada Matić zapretila Zoranu Marjanoviću

Izvor: Telegraf.rs, 08.Sep.2016, 08:19

Velika prašina se podigla otkako je u medijima u Srbiji objavljeno da će Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, ući u rijaliti program "Parovi". Na te navode, možda očekivano, reagovala je i medicinska sestra iz Beča, Rada Matić, koja je poručila da će i ona...

Nastavak na Telegraf.rs...

Maca poručila Zoranu: Uđi u "Parove" i sve ih pobij!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2016

Posle vesti da Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice ulazi u rijati Parovi, podigla se velika prašina...Bivši učesnici ovog rijalitija imaju oprečna mišljena u vezi sa njegovim učešćem, kao i oko taktike koju bi primenili prema njemu...Maca Diskrecija bez dlake na jeziku, kaže da bi volela...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.