Luna ponovo u rijalitiju?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna ponovo u rijalitiju?

Luna Đogani dobila je poziv od producenata rijalitija "Parovi" da bude njihova učesnica u sedmoj sezoni, koja startuje od sredine septembra, saznaju beogradski mediji.

Modna blogerka posle izlaska iz "Zadruge" skoro potpuno se povukla iz javnosti, retko daje izjave i uglavnom vreme provodi odmarajući se na egzotičnim destinacijama.

U jednom od intervjua koje je dala za Kurir odmah po izlasku iz rijalitija rekla je da planira da se posveti svojoj modnoj liniji i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je više ne zanima učešće u rijaliti-programima, gde je stekla popularnost i mnoštvo pratilaca i obožavalaca, ali i oponenata.

Ipak, postoji mogućnost da promeni mišljenje ako je u pitanju dobra ponuda. Kako saznaju beogradski mediji od izvora sa srećne televizije, Luna je jedno od poznatijih imena na koja računaju da će za mesec dana ući u luksuznu vilu u Zemunu.

Pre nekoliko dana poslali su joj poziv za dogovor o saradnji, ali ona je tada već bila otputovala u Dubai, pa će se konačan ishod znati tek sledeće nedelje.

Producenti su za nju spremili odlične uslove, podrazumeva se i visok honorar, koje će Đoganijeva teško moći da odbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

LUNA DOBILA BAŠ BAŠ BAŠ NEPRISTOJNU PONUDU: Ulazi u PAROVE za pare zbog kojih ćete biti LJUBOMORNI

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2018

Luna Đogani dobila je poziv od producenata rijalitija “Parovi” da bude njihova učesnica u sedmoj sezoni, koja startuje od sredine septembra. Modna blogerka posle izlaska iz “Zadruge” skoro potpuno se povukla iz javnosti, retko daje izjave i uglavnom vreme provodi odmarajući se na egzotičnim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.