Ludilo u najavi! Ljubavnica Zorana Marjanovića pregovara da uđe u rijaliti!

Izvor: Svet, 06.Okt.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo u najavi! Ljubavnica Zorana Marjanovića pregovara da uđe u rijaliti!

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. godine u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović, pregovara sa o uslaku u rijaliti programe “Zadruga” i “Parovi”. Producenti ova dva rijalitija Zorici nude ozbiljne pare.
Zorica misli da bi učešćem u rijalitiju pomogla Zoranu da dokaže nevinost, ali se još dvoumi oko ulaska jer se plaši kako će izgledati pre kamerama.

Milomir Marić, glavni urednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << TV Hepi potvrdio je da je u svakodnevnom kontaktu sa Zoricom, ali nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje mogućnost da ona uđe u rijaliti. On kaže da je njegova prvobitna idjea bila da napravi veliki intervju sa njom.
“Istina je, imam kontakt sa Zoricom Mitrović, ali zaista ne bih želeo da komentarišem to oko ulaska u rijaliti. Ono što je poznato i što sam više puta rekao jeste da sam je zvao da dođe u nađ jutarnji program ili u “Goli život” i iznese svoju stranu priče. Međutim, ona po savetu advokata, do sada nije prihvatila, mada se nikad ne zna”, kaže Marić za Informer.
SvetSvet, Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.