Ljubomorni Miki mlatnuo Željka, a onda ga napala i Matora!

Izvor: Svet, 12.Nov.2015, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomorni Miki mlatnuo Željka, a onda ga napala i Matora!

Miki Đuričić nastavlja u svom maniru da se predstavlja u rijalitiju “Parovi”. Naime, večeras je Željko Stojanović igrao sa Anđelom Lakićević, u koju su izgleda obojica zaljubljena.
U jednom trenutku je Đuričiću zasmetalo to što Željko pleše sa mladom glumicom pa mu je prišao i udario ga je po glavi. I ovog puta Jovana Tomić Matora i Željko su se posvađali i razmenili su niz uvreda nakon ovog incidenta.
Interesanto je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je nakon ovog incidenta Željko završio u izolaciji, a ne Miki, kome nije ovo prvi fizički obračun sa konkurencijom u “Parovima”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ljubomorni Miki mlatnuo Željka, a onda ga napala i Matora!

Izvor: 011vodič.com, 12.Nov.2015

Miki Đuričić nastavlja u svom maniru da se predstavlja u rijalitiju “Parovi”. Naime, večeras je Željko Stojanović igrao sa Anđelom Lakićević, u koju su izgleda obojica zaljubljena.. U jednom trenutku je Đuričiću zasmetalo to što Željko pleše sa mladom glumicom pa mu je prišao i udario...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.