Izvor: Press, 15.Avg.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ĐOGANI PONOVO U RIJALITIJU? Dobila je ponudu od Parova, a evo kada će pasti konačna ODLUKA!

Luna Đogani dobila je poziv od producenata rijalitija "Parovi" da bude njihova učesnica u sedmoj sezoni, koja startuje od sredine septembra, saznaje Kurir.
Modna blogerka posle izlaska iz "Zadruge" skoro potpuno se povukla iz javnosti, retko daje izjave i uglavnom vreme provodi odmarajući se na egzotičnim destinacijama. U jednom od intervjua koje je dala za Kurir odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << po izlasku iz rijalitija rekla je da planira da se posveti svojoj modnoj liniji i da je više ne zanima učešće u rijaliti-programima, gde je stekla popularnost i mnoštvo pratilaca i obožavalaca, ali i oponenata.
 
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM
Ipak, postoji mogućnost da promeni mišljenje ako je u pitanju dobra ponuda. Kako smo saznali od izvora sa srećne televizije, Luna je jedno od poznatijih imena na koja računaju da će za mesec dana ući u luksuznu vilu u Zemunu.
 
PROBAJ NOVU DRUŠTVENU MREŽU! POŠALJI PRIČU NOVINARIMA KURIRA, KOMENTARIŠI BEZ CENZURE! KLIKNI NA LINK I PRIDRUŽI SE!



Pre nekoliko dana poslali su joj poziv za dogovor o saradnji, ali ona je tada već bila otputovala u Dubai, pa će se konačan ishod znati tek sledeće nedelje. Producenti su za nju spremili odlične uslove, podrazumeva se i visok honorar, koje će Đoganijevateško moći da odbije.
 
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM
Osim Lune, jedna od mogućih učesnica je i Naida Gadžo. Bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza definitivno je odustala od ulaska u "Zadrugu", jer joj se nije svidela ponuda Pink televizije, i pre dva dana počela je razgovor s produkcijom "Parova" o ulasku u njihov šou.
 
FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ
Detalji pregovora i uslova još uvek nisu poznati, ali svakako će biti zanimljivo videti Naidu i Gastoza na istom mestu, s obzirom na to da će i Marinković u Hepijevomrijalitiju promovisati novu pesmu, za koju trenutno snima spot u Parizu.
 
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
U "Parove" će od septembra ući i Aleksandar Požgaj, i to sa celom porodicom: bratom Nikolom, suprugom Ivanom i majkom Nadom. Bivši političar je u prethodnoj sezoni ovog rijalitija važio za jednog od najzanimljivijih učesnika, a posebno se isticao po tome što je često umeo da zaplače i napravi scenu bez potrebe, pa su ga zbog toga prozvali kraljem drame. Često su se u program uključivali i njegova majka i supruga, upućivale mu kritike i savetovale ga. Više za tim neće biti potrebe jer će njih dve od septembra biti ravnopravne učesnice "Parova".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.