LEGENDE ODUŠEVILE BEOGRAĐANE

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDE ODUŠEVILE BEOGRAĐANE

Koncert prošao u senci nestanka menadžera grupe Velimira Nikšića Nikše. Poznati izostali, od kolega došao jedino Željko Samardžić - kao gost na bini

Jedne su Legende.

Sava centar je opet bio mali da primi sve koji su sinoć došli da čuju Ivana Milinkovića i Legende. Na već tradicionalnom koncertu tiskali su se zaljubljeni parovi i dame željne romantike, kojom pesme ove grupe odišu. Kolege, kao i poznate face, izostali su.

Ipak, to nije sprečilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ivana da pruži sve od sebe. Koncert je počeo pesmom „Sećanje", a verni fanovi su svaku novu numeru ispratili ovacijama. Kao gost se pojavio još jedan miljenik ženskog dela publike, Željko Samardžić.

Senku na ovaj događaj bacio je nestanak menadžera Legendi Velimira Nikšića Nikše. Iako se u sali šaputalo o tome, sve je utihnulo kad se začuo Ivanom moćni vokal.

(D. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.