Kup Srbije: Večiti povlašćeni, Vojvodina domaćin

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Večiti povlašćeni, Vojvodina domaćin

U hotelu „Balkan“ će u sredu u 12 časova biti izvučeni parovi četvrtfinala Kupa Srbije. Osam ekipa smešteno je u dva šešira, a izvesno je da večiti rivali ne mogu da se sastanu u ovoj fazi takmičenja s obzirom da su među povlašćenima.

Parove će žrebom odrediti selektor omladinske reprezentacije Srbije Zoran Marić, čija je selekcija na završnim pripremama pred učešće na prvom kvalifikacionom turniru za plasman na Prvenstvo Evrope.
Poznat je i način >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << određivanja domaćinstva utakmica u Kupu Srbije, a on se bazira na činjenici koliko je puta klub u prethodnim takmičarskim kolima bio domaćin, ili gost.
Uoči žreba četvrtfinala, samo Vojvodina ima uvodnu prednost domaćinstva, jer je u oba prethodna meča bila gost. Preostalih sedam učesnika četvrtfinala je do sada po jednom plasman obezbeđivalo kao domaćin, odnosno gost, tako da su u potpuno izjednačenom položaju.
Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije igraju se u sredu 23. novembra, dok je prvi polufinalni meč zakazan za 21. mart 2012, a drugi za 11. april. Finale Kupa Srbije igraće se u sredu 16. maja sledeće godine.
Prvi šešir:
o Partizan
o Vojvodina
o Crvena zvezda
o Spartak ZV
Drugi šešir:
o OFK Beograd
o Javor
o Borac
o Smederevo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Srbije: Večiti povlašćeni, Vojvodina domaćin

Izvor: Utakmica.rs, 01.Nov.2011

U hotelu "Balkan" će u sredu u 12 časova biti izvučeni parovi četvrtfinala Kupa Srbije. Osam ekipa smešteno je u dva šešira, a izvesno je da večiti rivali ne mogu da se sastanu u ovoj fazi takmičenja s obzirom da su među...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Počinje rukometni Kup nacija

Izvor: B92, 02.Nov.2011, 17:50

U Srbiji se od četvrtka do nedelje održava Kup nacija za rukometaše na kojem učestvuju naša reprezentacija, Mađarska, Hrvatska i Češka. "Ovo je početak veoma ozbiljnih priprema za Evropsko prvenstvo. Smatram da je to istorijska šansa za srpski rukomet i ne smemo je olako shvatiti i propustiti",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.