Kup Srbije: Radnički na Dorćolu

Izvor: KGsport.info, 10.Sep.2014, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Radnički na Dorćolu

U Staroj Pazovi izvučeni su parovi šesnaestine finala Kupa Srbije, a „lutrija“ je odlučila da fudbaleri Radničkog 1923 gostuju srpskoligašu Dorćolu.
Kup Srbije, parovi šesnaestine finala:
Proleter NS – Donji Srem
Sloboda Point – Sinđelić
Dorćol – Radnički 1923
Predstavnik KIM – Vojvodina
Semendia 1924 Smederevo – OFK Beograd
Jedinstvo putevi – >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Rad
Napredak – Metalac
Inđija – Javor
Spartak – Radnički Surdulica
Jagodina – BSK Borča
Čukarički – Mladost Lučani
Moravac – Radnički Niš
Crvena zvezda – Borac Čačak
Sloga Petrovac na Mlavi – Novi Pazar
Voždovac – Sloga Kraljevo
Bežanija – Partizan
Utakmice šesnaestine finala na programu su 24. septembra, osmina finala će se igrati 29. oktobra, a četvrtfinalni mečevi 3. decembra. Takmičenje u Kupu Srbije se potom nastavlja tokom 2015.godine. Prve polufinalne utakmice igraju se 13. marta, a revanš mečevi 8. aprila. Finale se igra 20. maja.
Podsetimo, trofej brani ekipa Vojvodine. Kragujevčani su prošle godine prošli ovu fazu, pobedom nad Banatom (1:0), ali su u osmini finala eliminisani od Crvene zvezde (3:0).

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.