Kup Italije - Napoli slave Insinjea

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2017, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Italije - Napoli slave Insinjea

Napoli overio prolaz.

Fudbaleri Napolija plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije pošto su na svom San Paolu pobedili ekipu Udinezea rezultatom 1:0.

Strelac za Napoli bio je Lorenco Insinje u 71. minutu.

Napoli će se u narednom kolu sastati sa boljim iz duela Atalanta - Sasuolo.

U preostalim mečevima 1/8 finala sastaju se Roma - Torino, Juventus - Đenova i kao što smo pomenuli, Atalanta i Sasuolo, ranije su prolaz overili sledeći parovi:

Milan - Inter

Fiorentina - Lacio

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mihin Torino izbacio Romu, Vanja heroj!

Izvor: N1 televizija, 20.Dec.2017

Fudbaleri Torina pobedili su Romu na Olimpiku sa 2:0 i plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije...Tim Siniše Mihajlovića odigrao je veoma pametno protiv favorizovanih Rimljana i na kraju je iskoristio činjenicu da je Euzebio Di Frančesko izveo kombinovan tim...Blistao je i srpski golman Vanja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.