Kristina Spremo: Gušim se, hoću kući!

Izvor: Svet plus, 03.Feb.2011, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Spremo: Gušim se, hoću kući!

Tokom igre Happyvizija u kojoj je jedna polovina učesnika rijalitija Parovi pevala, a druga bila u žiriju, Kristina Spremo je bila ndash; nemi posmatrač. To je nju toliko iznerviralo, napala je batlera, svog dečka Danijela, plakala je, počela je da se trese, dobila je napad gušenja, morao je da reaguje i doktor.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Parovi: Kristina Spremo imala napad gušenja!

Izvor: SamoProvereno.com, 04.Feb.2011, 04:46

Manekenka Kristina Spremo, devojka Danijela Đurića, dobila je napad gušenja jer joj ostali ukućani nisu dali dovoljno prostora u igrici „Hepivizija“. Tokom igre jedna polovina učesnika rijalitija „Parovi“ je pevala, druga je bila u žiriju, a manekenka je dobila ulogu posmatrača. Nju je...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.