Katarina Živković progovorila o vezi sa Gasttozzom! FOTO

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković progovorila o vezi sa Gasttozzom! FOTO

Nakon što se u medijima pojavila vest da između Katarine Živković i Nenada Marinkovića postoji nešto više od poznanstva u rijalitiju Parovi, popularna pevačica odlučila je da progovori na tu temu.

Naime, Kaća nije mogla više da čita svavkakve natpise u novinama, te je odlučila da putem društvene mreže Fejsbuk, demantuje ovakve glasine i odbjasni u kakvom je odnosu sa Gasttozzom: "Nenada Marinkovića Gastoza ne poznajem privatno, sve što se piše je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << laž. Videli smo se dva puta u životu, oba puta je bilo u rijalitiju "Parovi" kada sam ulazila na par sati kao muzički gost, tako da je isključena svaka mogućnost povezivanja mene i njega u bilo kakvom smislu. O njemu imam lepo mišljenje i bio je jedan od mojih favorita i zaista mi je drago što je pobedio. Zahvaljujući novinskim natpisima smo se i čuli telefonom, tako da verujem da ćemo postati dobri drugari", napisala je Kaća.

Nenada Marinkovica Gastoza ne poznajem privatno, sve sto se pise je laz. Videli smo se dva puta u zivotu, oba puta je...

Posted by Katarina Zivkovic Official on Tuesday, 21 July 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.