Karađorđe za novi SVET: Aleksandra i David uzmu Magdalenu samo za slikanje, DETE ŽIVI SA MNOM!

Izvor: Svet, 20.Jan.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđe za novi SVET: Aleksandra i David uzmu Magdalenu samo za slikanje, DETE ŽIVI SA MNOM!

Posle Miljane Kulić, koja je iz konkurentskog rijalitija Parovi ušla u Zadrugu, isto će učiniti i David Dragojević i Aleksandra Subotić. Naime, bivši učesnici Parova već su potpisali ugovor sa Pinkom i pitanje je trenutka kada će se pridružiti ostalim zadrugarima. Ovu informaciju potvrdio nam je Karađorđe Subotić, koji će i dalje čuvati unuku Magdalenu.
“Istina je da ulaze u Zadrugu, mada meni je žao jer sam oduvek voleo Parove >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i smatram da je ta produkcija mnogo pomogla kako mom detetu, tako i našoj porodici. Slabo se viđam u poslednje vreme sa Davidom i Aleksandrom, oni su u Veterniku, a ja u Kaluđerici sa Magdalenom. Ne dolaze tako često. Magdalena je dedino dete, a sa mamom i Davidom ode samo da se slika. Bila je sad za praznike malo sa njim, islikali su se, pa su je vratili.”
OSTATAK KARAĐORĐEVIH IZJAVA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD JUČE!
Kupite SVET! ŠOK ODLUKA: Miki će othraniti Miljanino dete! Sin Snežane Djurišić preti, ZAPALIĆE JOJ KUĆU! Kijina majka U STRAHU OD ANABELE!

SvetSvet
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.