Kako zaljubljeni parovi izgledaju u očima drugih?

Izvor: B92, 16.Okt.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako zaljubljeni parovi izgledaju u očima drugih?

Zaljubljenost je izraz koji se koristi kako bi se opisao intenzivan osećanje vezano za ljubav.

U psihologiji se taj fenomen povezuje sa sužavanjem svesti, što može dovesti do pogrešnog razumevanja i procenjivanja objekta privrženosti.

Tako zaljubljena osoba greške ili mane osobe u koju je zaljubljena može prevideti ili čak videti kao vrline.

Tako i par na snimku koji je objavio BuzzFeed misle da izgledaju simpatično drugima dok razmenjuju nežnosti, razgovaraju telefonom, svađaju se ili rade neke zajedničke aktivnosti.

BuzzFeed je odlučio da napravi duhoviti prikaz kako zaljubljeni parovi zaista izgledaju u očima drugih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako-zaljubljeni-parovi-izgledaju-u-ocima-drugih

Izvor: medio.rs, 16.Okt.2014

Zaljubljenost je izraz koji se koristi kako bi se opisao intenzivan osećanje vezano za ljubav...U psihologiji se taj fenomen povezuje sa sužavanjem svesti, što može dovesti do pogrešnog razumevanja i procenjivanja objekta privrženosti...Tako zaljubljena osoba greške ili mane osobe u koju je zaljubljena...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.