Kad su oboje materijalisti, veza traje kratko

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad su oboje materijalisti, veza traje kratko

Kada su oba partnera okrenuta materijalnim stvarima, to je mnogo pogubnije po vezu nego kada je samo jedno više voli novac od ljubavi.

Venčati se sa devojkom kojoj je stalo samo do vašeg novca nije baš najbolja ideja, ali nova studija pokazuje da brak ima veće šanse da se završi razvodom ako su obe strane više zainteresovane za sticanje novca nego za samu vezu, piše Askmen.
Istraživanje koje je sproveo Univerzitet Brigam Jang pokazuje da bračni parovi koji stavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << imetak i i novac na prvo mesto 15 odsto češće imaju nestabilan brak koji ne traje dugo.
Studija, objavljena u časopisu 'Parovi i veze', obuhvata odgovore više od 1.700 bračnih parova. Veze gde su oba partnera materijalisti su mnogo gore nego kada se to moglo reći samo za jedno od bračnih drugova.
***Pronađite savršenog partnera uz pomoć horoskopa
Ono što se dešavalo u braku osoba okrenutim materijalnom jeda je komunikacija bila sve slabija, oboje su osećali sve manje odgovornosti jedno prema drugom, a rešenja konflikata su bila na staklenim nogama jer ni jedno nije smatralo za shodno da uloži trud da postavi stvari na svoje mesto.
Uostalom, ko želi da ga guši supruga što zakera za svaku sitnicu kada iPad 2 i novi LED televizor imaju mnogo više razumevanja?
(Izvor: Smedia)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.