Jovana Tomić izašla iz “Parova” i u jecajima ispratila bratanca

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Tomić izašla iz “Parova” i u jecajima ispratila bratanca

Učesnica “Parova“, Jovana Tomić, tužnu vest o tragediji u njenoj porodici saznala tokom boravka u rijalitiju, koji je napustila nakratko da bi na večni počinak ispratila bebu koju nije ni upoznala, jer se rodila tokom njenog boravka u vili.
Podsećamo, Jovana je vest da je postala tetka saznala tokom boravka u rijalitiju “Parovi“, a rođenje malenog Dušana slavila je nekoliko dana.
Skoro svaki dan je pričala u kameru sa njenom porodicom i poručivala im da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ljube bratanca u njeno ime, željno iščekujući da ugleda malenog Dušana, ali je on svega dva meseca nakon rođenja preminuo nakon operacije srca. Želja da ga zagrli joj se nije ispunila.
Nakon sahrane, Tomićeva se vratila u vilu slomljena od bola.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jovana Tomić izašla iz “Parova” i u jecajima ispratila bratanca

Izvor: Scandal.rs, 26.Jun.2015

Učesnica “Parova“, Jovana Tomić, tužnu vest o tragediji u njenoj porodici saznala tokom boravka u rijalitiju, koji je napustila nakratko da bi na večni počinak ispratila bebu koju nije ni upoznala, jer se rodila tokom njenog boravka u vili...Podsećamo, Jovana je vest da je postala tetka saznala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.