Jelena Krunić gađala tanjirima Anamariju (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 16.Feb.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Krunić gađala tanjirima Anamariju (VIDEO)

(foto:screenshot) Go-go igračica Jelena Krunić poznata po tome da ima kratak fitilj i da lako pada na razne provokacije, kao i da burno reaguje, što je dokazala više puta u raznim rijalitijima. Krunićka se ovaj put iznervirala zbog svađe u kojoj nije čak ni učestvovala pa je burno reagovala kada se jedan od ukućana posvađao sa Anamarijom oko hrane. Pljuštale su razne psovke, te je Anamarija u jednom momentu bacila hranu i krpu na drugog ukućana što je Jelenu izvelo iz takta. Jelena je pobacala sve sa stola i gađala tanjirima Anamariju, dok su je ostali učesnici rijalitija Parovi smirivali.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Pomahnitala Jelena Krunić gađala i tukla Ana Mariju, pa htela da ZGROMI Nikolu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Feb.2017

Da lako gubi živce Jelena Krunić je još jednom pokazala u "Parovima" kada je napala Ana Mariju, a potom i Nikolu...Krunićeva je pobesnela kada je Ana Marija bacila nešto u njenom pravcu, i zgrabila je tanjir sa stola i gađala Džambazovu, a potom je i nekoliko puta udarila, nakon čega je program,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.