Isplatile mu se svađe sa Ajfonkom: Kristijan dobio 2.000 evra za tri sata u “Parovima”?!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplatile mu se svađe sa Ajfonkom: Kristijan dobio 2.000 evra za tri sata u “Parovima”?!

Kristijan Golubović je dobio čak 2.000 evra za gostovanje u rijalitiju “Parovi”. Žestoki momak je u ovom rijalitiju proveo samo tri sata, ali je zaradio čak četiri prosečne plate u Srbiji.

Golubović je potvrdio da se dobro opario od svađanja sa Tijanom Ajfon.

Živim u Kraljevu, pa sam do Beograda morao da pređem 380 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i nazad isto toliko. Tamo sam se na onoj sofi ukočio i preznojavao. Još sam morao sa nekim šljamom da ulazim u raspravu. Pa normalno da da to cimanje ne može da košta 200 era, nego bar deset puta više”, rekao je Kristijan.

On je još 5. januara trebalo da ide na izdržavanje zatvorske kazne ali je još na slobodi jer je ponovo pisao molbu za odlaganje zbog navodnog lošeg zdravstvenog stanja. Međutim, to ga ne sprečava da gostuje po rijalitijima, piše Informer.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kome bi se pa išlo u zatvor: Kristijan dobio 2.000 evra za tri sata u "Parovima"!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2016, 12:40

Golubović je za kratkotrajno pojavljivanje u ovom rijalitiju zaradio čak četiri prosečne plate u Srbiji...Kristijan je potvrdio da se dobro opario od svađanja sa Tijanom Ajfon...- Živim u Kraljevu, pa sam do Beograda morao da pređem 380 kilometara i nazad isto toliko. Tamo sam se na onoj sofi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.