I PRISTALI SU DA OVO ISPUNE: Evo ŠTA je tražio lažni Zmaj od Šipova da uđe u Parove! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I PRISTALI SU DA OVO ISPUNE: Evo ŠTA je tražio lažni Zmaj od Šipova da uđe u Parove! (VIDEO)

Imao je samo jedan uslov.

Omer Nadarević, poznatiji kao Omčo, ušao je u rijaliti "Parovi" da bi, kako kaže, prezimio. Za njega se čulo još od ranije jer je dobio nadimak lažni Zmaj od Šipova.

On je snimio video u kom je prozvao Zmaja od Šipova, a kada je Ilija to video tokom boravka u prethodnoj sezoni "Parova", rekao je da niko ne može zameniti Zmaja i da mu je on neprijatelj.

Ukoliko ste se pitali koji je to uslov koji je produkcija morala da ispuni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi privolela Omču da se pridruži ostalim ukućanima, odgovor će vas definitivno ostaviti u čudu.

Jedino što treba da urade jeste da ne dozvole da Omčo smrša niti jedan centimetar u obimu. Zbog čega mu je to bitno, pogledajte u snimku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zbog njih su učesnici Parova potpuno poludeli! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Jan.2017

Rijaliti Parovi sinoć su postali bogatiji za još dva učesnika, a takmičari u vili potpuno su pohisterisali kada su ih videli...U vilu Parova je prvi ušao Toni Latinović iz Nemačke, a nekoliko učesnika potpuno je "odlepilo" kada ga je ugledalo. Prvi u zagrljaj mu je skočio Dado, njegov sugrađanin,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.