Histerija u “Parovima”: Miljana Kulić plakala i vrištala za Mišelom Gvozdenovićem (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Histerija u “Parovima”: Miljana Kulić plakala i vrištala za Mišelom Gvozdenovićem (foto)

“Otkud to da Bulat nije došao, bio je prošle godine”, rekla je Tijana Ajfon, koja je briznula u plač.

Starleta nije krila da se razočarana jer nije videla Marka Bulata, sa kojim je godinama bila u vezi i koji se oženio dok je ona boravila u rijalitiju “Parovi” u prošloj sezoni.

“Mislila sam da skinem tetovažu s leđa, to je oko Marka Bulata, ali sam se predomislila”, bila je iskrena Tijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ajfon.

“Ipak sam ja njega volela i drago mi je što je poligraf pokazao da sam govorila istinu, jer je Bulat rekao da me ne poznaje.”

Mnogo drastičnije je nedolazak Mišela Gvozdenovića podnela Miljana Kulić. Iz studija, u kojem se emitovala emisija “Upoznajte Parove” ona je posmatrala sve pevače,koji su pristizali i pitala:

“Dolazi li Mišel?”

Onda je neko, u nameri da se našali, rekao:

“Eno Mišela Gvozdenovića!”

U tom trenutku Miljana je počela da vrišti i doziva Mišela.

Jedva su joj objasnili da su se šalili.

Marko Perović je tešio i rekao joj da ne plače.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.