Haos u Parovima: Gasttozz udario Ružicu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2016, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Parovima: Gasttozz udario Ružicu! VIDEO

Večeras je u rijalitiju Parovi došlo do još jednog sukoba ukućana, ovog puta između Ružice Veljković i Nenada Marinkovića Gasttozza, ali se umešala i njegova devojka Zorica.

Već danima je u Parovima napeta situacija između Nenada Marinkovića Gasttoza i Zorice Dukić sa jedne strane, i sa druge Ružice Veljković. Međutim, večeras je sve kulimiralo. Gasttozz je držao govor, kada je Ružica stala ispred njega držeći majicu sa njenim likom. On je pričao o situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << između nje i Zmaja, a u jednom trenutku Zorica je gurnula nogom Ružicu, te ju je ona napala, a onda je Gasttozz skočio u odbranu svoje devojke.

Pogledajte kako je sve to izgledalo

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

NEVIĐENA TUČA U PAROVIMA: Pobili se Gastoz, Zorica i Ružica, pola ukućana završilo na podu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jun.2016

Popucali su živci u "Parovima", što dokazuje i nova tuča u kojoj je učestvovala gomila takmičara rijalitija! ..Ljubavni trouglovi, kvadrati i ostale geometrijske figure očigledno su, kako vreme prolazi, sve zamršenije u vili u Zemunu...Ovoga puta, sve je, uz nadvikivanje, počelo tako što je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.